fredag 21 augusti 2009

min nya skänk

Fredag kväll äntligen...det känns som om man är på jobbet all sin vakna tid . Men jag har faktiskt hunnit med att måla min skänk ändå , den har blivit målad 6 ggr ..suck ! Jag fick helt fel färg i butiken, gissa om jag blev arg ..Men trots allt blev den ju bra . Nu ska jag sätta dit lite prylar som jag gillar.

söndag 16 augusti 2009

Söndag kväll igen helgerna bara rullar på , tänk att man vill vara ledig mera trots att man precis haft semester. Denna helgen har jag fixat lite till , jag har lite grejer som varit min mormors de passade in på min nya byrå , nu hade hon varit glad om hon fått sett detta. Det känns extra kul bara för att det är hennes gamla grejer.








lördag 15 augusti 2009

En regnig dag som gjord för att hitta på roliga inredningsprylar,här har jag satt en stege som jag hängt diverse grejer i . Blev rättså nöjd faktiskt. Att kunna gå hemma å pyssla är mysigt. Jag letade egentligen efter en gammal å sliten stege, men den passade bättre ute så den blev stående på gården istället.

onsdag 5 augusti 2009

köket

Det var ett tag sedan , jag har lite svårt att få tiden att räcka till. Men här kommer en bild på vårt kök som vi renoverat. Det är lantliga luckor som passar in i stilen som vi gillar. Spisen och fläkten fick vi tyvärr köpa nya för vem vill ha gamla spisar å fläktar, kanske inte så fräscht.Bakom spisen har jag satt en glaskiva med en tapet bakom som jag blev nöjd med.