lördag 13 mars 2010

kakelugnen


Äntligen tillbaka igen ! Vi har varit på skidsemester i Trysil i veckan ..så det har inte kunnat bli något bloggande alls ...men vi hade en härlig semester där ...Nu när vi är hemma så har vi fullt upp däremot ..så här ser det ut i vårt vardagsrum just nu ..suck ! ska det bli bra igen ..väggarna borta kakelugnen på väg ut ..taket ska rivas golvet ska bytas ...fortsättning följer ..det kommer kanske att bli lite glest med bloggandet framöver ..men ska försöka att visa er vad som pågår här för tillfället ..inget roligt med grovjobbet bara...men till slut så blir det väl bra ..i morgon kommer kanske lite bilder från trysil ..jag hittade lite shabby bilder där ..kram ..! trevlig lördag kväll ..

6 kommentarer:

 1. Vilken fin blogg du har! Kul att du bor i Blekinge...Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Roligt att du hittat till min blogg ..tack för din kommentar ..ska kika in till dig närmare .kram kallbodalantliv

  SvaraRadera
 3. Hej Jeanette..började allt bli lite orolig vart du tagit vägen..tihi..
  Skönt att du är tillbaka!!

  Oj vilket projekt ni gett er in i..men det blir bra när det blir klart!! Jag lovar!!

  Ska ni byta golvet??

  Oj ser nu att jag minsan inte länkat till dig..fixar det direkt!!

  Varma Kramar Elin

  SvaraRadera
 4. oj då ett sådant Golv hade jag aldrig rivit ut..Hade det vari här hemma hade det bara fått några lager färg!! Men alla vill vi olika..:)

  Varma Kramar Elin

  SvaraRadera
 5. grovjobbet är aldrig kul :-( Men för att det skall bli snyggt så måste det ju göras.. Håller med Elin, skall ni slännga ut golvet?? Och kakelugnen??

  Ha en goer fortsatt helg..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Oj vilket jättejobb ni påbörjat. Men ni ska väl inte ta bort den vackra kakelugnen?? eller...?? Den som är såååå fin, och golvet som är sååå charmigt, tänk och måla det i vitt eller grått så vackert det skulle bli. Jag hade jublat om vi haft äkta gamla vackra trägolv i vårt hus, här har vi fått köpa nya och lägga in för att försöka efterlikna såna äkta gamla som ni har...hihi :-) Ha en underbar solig söndag i renoveringen. Kraaaam Paula

  SvaraRadera