onsdag 28 april 2010

klänning


Idag så har jag varit ute på en shoppingtur ..men det blev inte några prylar precis..jag köpte lite kläder istället . Denna söta klänningen hittade jag på vero moda..kunde inte motstå den . En bikini inhandlades också ..så nu är det hårdträning som gäller om jag inte ska ligga i vassen i sommar ..suck ! så går det när man renoverar och slutar att träna ..




På galgen, som är en variant med plastremsor..lite gullig ! hittade den på en loppis såklart...har jag också hängt mina senaste pärlarmband ..de är inköpta på kappahl..där finns en hel avdelning med vintageprylar...klänningen har små sydda lappar på sig ..lite käckt , kanske inte så chabby men jag fastnade för den ändå .. En stor kram till er alla som kikar in .

5 kommentarer:

  1. Jättegullig klänning! Den passar säkert jättebra.
    Du behöver definitivt inte ligga i vassen.
    Kram Sara och Alice

    SvaraRadera
  2. Hej Jeanette! Så söt klänning, underbar färg det ljusrosa, och det ser nästan ut som en brudbukett som du lagt där på jämte på stolen :-) Fin pidestalen blev vit och vilket jättejobb du gjort med fåtöljen, inte helt lätt det där med att klä om möbler. Tänk vilken skillnad det blev med lite vit färg och nytt tyg. Ha en toppenfin kväll. Kram Paula

    SvaraRadera
  3. Hej Jeanette!
    Vilken jättesöt klänning! Hoppas det går bra med renoveringen. Vi går kanske tvärsöver backen nån dag i helgen. Du undrar väl efter boken kan jag tänka?
    Kram Annlis

    SvaraRadera
  4. Oj så söt..Imon får det nog allt bli en sväng till veromoda..tihi..

    Varmaste kramarna Elin

    SvaraRadera
  5. Nä i vassen behöver du ju inte ligga, värre för en annan.. Men jag är van, har alltid varit en tjockis, mer eller mindre :-)

    Jättefin klänning..

    Kram Mia

    SvaraRadera