tisdag 21 september 2010

en liten stol


En liten stol pryder hörnet i köket ..den var vit och fint sliten redan ..ibland har man tur ..och till ett pris av 20 kr ...billigt värre ....i korgen en samling av Lantlivs tidningar ...de bläddras ofta i , trots att endel är gamla ..överdraget hittade jag på prästbostället i kristianstad ..har ni inte varit där ännu ...så gör ett besök ..så sjukt fina grejer ...nu ska jag ha lite kväll framför tv:n och slappa ...ses snart igen ..KRAM !

3 kommentarer:

 1. Vad duktig du är på att fia till grejer,Stolen blev ju bara så snygg.Ha en skön kväll Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Vilket fynd.. Den butiken i Krstd har jag bara tänkt att jag skall inom men det har inte blivit så än.. Får se till att göra det nästa gång jag har vägarna ditåt..

  Ha nu en bra dag så här mitt i veckan :-)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Godmorgon Jeanette! Vilken söt stol och för nästan inga pengar alls, milde tid så billigt!! Ett riktigt fynd! Sött stolsöverdag också. En mysig lite hörna du skapat där. Jo Prästbostället känner jag till, det har jag besökt många ggr :-)) även då de låg utanför stan. Där hittar man alltid massor av fina saker och det är svårt att gå in utan att handla något med sig hem..hihii Ha nu en toppenfin onsdag. Kram P

  SvaraRadera