lördag 11 september 2010

vardagsrummet


En liten glimt ifrån vårt vardagsrum , ni har kanske sett det innan ...men här kommer en annan bild ...allt vitt, det mesta iallafall .. Sofforna håller sig fortfarande vita ..hi,hi..än så länge..spegeln bakom soffan gör att rummet ser större ut , den är jag nöjd med ..spetsgardiner ger ett skirt och luftigt intryck ...brickbordet har jag målat , det var brunt innan ...kanske någon som känner igen det ..hi.hi..från en lokal loppis här ...nej ! nu måste jag ut på lite ärenden ..kram på er !

6 kommentarer:

 1. Ja,riktigt romantiskt mysigt är det hos Er!!!
  När vi skulle välja soffa,fick det praktiska gå före det 'estetiska'(vit helst) men är ändå nöjd.Blir lätt att ändra färg med kuddar i soffan. Verandan kommer att bli så fin.
  Ha nu en riktigt avkopplande helg! Kramar *piah*

  SvaraRadera
 2. Visst, Spökerna i spökslottet känner igen bordet

  SvaraRadera
 3. Hejsvejs!! Hoppas din fredag var braa!! Känner mig själv piggare ,sköönt med helg. Har varit en sväng på skördedan mysigt med lite jippo i byn. Vad fint ert vardagsrum är. Hur snyggt som helst!! Ha nu en fortsatt bra helg. Vi ses på måndag Anette

  SvaraRadera
 4. Det är så fint ert vardagsrum, det skall ni vara helt klart nöjda med :-)

  Ha nu en goer helg, jag tar helg på måndag ;-)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jättefint i ditt vita vardagsrum..tänk sen när snön ligger vit utanför ditt fönster. Brickbordet är smart, har själv letat efter ett sådant..kanske en dag så hittar man det.
  Ha en mysig kväll
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 6. Så fint och vitt i ert vardagsrum, vi har samma soffa i vårt finrum, de är så bra för det går att tvätta i 60 grader, praktiskt!! En spegel har vi också över vår soffa :-) just av samma andledning, det gör rummet större. Vackert trägolv ni har, ger sån härlig harmoni i rummet. Kram Paula

  SvaraRadera