söndag 3 april 2011

nya vårblommor

Planteringsdag idag med ..kunde inte få nog i går...älskar att vara ute och fixa med arrangemang..då glömmer jag både tid och rum..en ren avkoppling för mig ...sedan blir jag så nöjd med resultaten...tänker att få jobba med blommor hade varit skoj ....kanske i mitt nästa liv ..hi.hi...
pärlisar med lite mossa.....
En tio kronors kruka blev fin med lite penseer i ...lite mossa, lite kvistar...man kan plantera i det mesta....här passade krukan utmärkt ...

ja, så har denna helgen med gått ...det har varit en sköön helg ! KRAM !

7 kommentarer:

 1. Visst är det konstigt att den där helgen går så himla fort...hihii men det är väl för man trivs så bra med att gå hemma och vara ledig.

  Så söta blommor du planerat, lite små penseér planterade jag förra helgen, man blir så glad när man går ut och ser lite färg och blommor. Ha en finfin söndag. Kraaaam Paula

  SvaraRadera
 2. Vilka fina vårplanteringar du har gjort. Ja, nu känns det att våren är här. Härligt! Ha en skön söndag kväll. Kram Sonja.

  SvaraRadera
 3. Jag har inte köpt en enda vårblomma än så det måste snart göras minsann.. Så fint du gjort det..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Ja helgerna går alldeles för fort när man är ledig..
  Vilka fina vårplanteringar du gjort, jag har med planterat lite penseer och våren är här, såg blåsippor idag som blommade, så fina..
  Ha en skön söndagskväll kram Helene

  SvaraRadera
 5. Härliga vårplanteringar!
  Pyssla o plantera ute är så mysigt:))Det ger ro i själen.

  Ha det bäst!
  Kram C

  SvaraRadera
 6. Åå blir såå sugen att våra till det jag me, men vi har så mycke kvar av den vita varan så det känns inte riktigt dags än .... Men snart så :))

  Jättegulliga arrangemang du gjort !

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga planteringar du gjort, blev själv så sugen så jag fick cykla o köpa lite plantor jag också..:O)) Vill även tacka för allt beröm om mina sydda saker i min blogg.
  Kram Immi
  Ps, skrev några ord i fm men det vet i 17an vad dom tog vägen:O)))

  SvaraRadera