torsdag 2 juni 2011

singelgång

I dag så har vi haft stora jobbaredagen...vi startade med projektet en ny anlagd singelgång framför huset ..Här har sett ganska tråkigt ut..lite nya växter och planteringar som också fixats till idag..gav ett klart bättre resultat än förut ..vi har bara använt små enkla medel...
Några drag med skopan , då går det mycket lättare..perfekt bredd...
sedan lite fiberduk för att få så lite ogräs som möjligt , och lite grus ovanpå det ...

Visst blev det bra?

Snart nästa projekt ....målning av huset och nya vindskivor ...suck ! tar det aldrig slut ?
Ja som man bäddar får man ligga sägs det ..hi.hi..gamla hus ett heltidsprojekt ! kanske skulle man sluta jobba för att hinna få allt färdigt ..Men idag så är det ju lite extra ledighet .så bra ..KRAM !

6 kommentarer:

 1. Oj så fint det blev! Enkelt och snyggt! Så fin farstu du har med:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Nej, har man hus så tar det aldrig slut, haha. Fint hade ni gjort det i alla fall. Vill ha grus vid ingången jag också. Får väl se om det blir nästa år.
  Ha en fortsatt skön helg.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 3. Riktigt fint minsann :o) .... grusgångar e så "landet" , gärna sätta en kratta i dom och dra fina ränder oxå :) det värsta e att nu fick jag lite dåligt samvete att jag inte börjat med min gång ... hmm

  Men det blir tids nog !!

  Ha en skön långhelg nu
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Det blev jätte fint. Ja, visst har man att göra när man bor i ett gammalt hus. Men man får ta lite då och då. Men klar kommer man ju aldrig att bli... Kram Sonja.

  SvaraRadera
 5. Vad fint med en grusgång, det knastrar så härligt under fötterna av grus tycker jag.

  Har man hus är det som en never ending story...hihiii man ser ju till att alltid ha nya projekt på gång, antagligen för att man tycker det är så himla roligt samtidigt.

  Ha en fin dag. Kraaaam P

  SvaraRadera
 6. Får lite flachback när jag ser er gång. Vi anlade en på vårt gamla hus. Singel med plattor ovanpå. Någonstans hade vi slarvat med duken under singeln. Det grönskade så vackert lite här o där bland plattorna.
  Lycka till med målningen

  SvaraRadera