lördag 3 september 2011

Gomorron alla pigga bloggare!  Det ser ut att bli en häärlig dag ...solen kikar redan in ...Och jag står redo för lite städning ....
 
En titt i skåpet och vad hittar vi där?
Min nyinköpta kanna från Ib Larsen med prickar på blir som en karamell i skåpet ..eftersom jag hade tänkt att ha den i husvagnen senare nästa sommar ..säsongen är ju  över för i år...så får den njutas av i skåpet så länge...kanske så plocka den fram till jul ..KRAM !
 l

9 kommentarer:

 1. Godmorgon Jeanette!! Ja idag blir nog en fin dag, jag njuter av ledigheten, har haft långa jobbdagar och fullbokade helger de senaste så denna helgen ska jag bara vara...såååå skönt!!!
  Ska fixa lite i boden i helgen, sen är det fritt fram ifall du vill komma och fynda :-)) Funderar på att säga till några stycken så kan det bli både som en liten loppis och så kan vi passa på och träffas och fika samtidigt, vad tror du om det?? skulle det funka??

  Ohhh dit skåp Jeanette, så fint med sina kryss spröjs, skulle göra sig fint i mitt vardagsrum, var har ni köpt det skåpet?? Lilla röda kannan är helt underbar, söt både till sommarens jordgubbar som till julen. Ha nu en finfin lördag. Stor KRAM Paula

  SvaraRadera
 2. Underbart skåp med fint ögongodis i:) Härligt med en liten färgklick!

  Ha en härlig lördag.

  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. spokslottet.devote.se3 september 2011 15:05

  Jag tycker om röda detaljer.Det piggar upp och sticker ut lite.

  SvaraRadera
 4. Härligt med prickigt, det är något lockande med det. Kannan var jättefin, är själv inne i en prickperiod nu :-) Fast har bara köpt prickiga sockar än så länge.
  Önskar dig en fortsatt fin helg.
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 5. Så mysigt att titta in ditt fina skåp, den röda kannan med prickar är läcker...

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Åh vilket fint vitrinskåp, något sånt jag hade tänkt mig. Vad kommer ditt ifrån eller har du köpt det begagnat?

  Söt kanna:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 7. Jag har inte läst the secret. Har hört mycket om den men det har aldrig blivit av. Får ta att läsa den! Tack för tipset och de fina orden! Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 8. Hej,

  Du har fått en blog award! Kika in på min hemsida för att läsa mer: http://underbarahem.wordpress.com/2011/09/04/min-forsta-blog-award/

  Kram Birgitta

  SvaraRadera