tisdag 6 december 2011

julmattan

Min julmatta har kommit på ..den är från Nylanders mattor....denna mattan heter Horedsmattan...Jag har valt att ha plast här i köket framför spisen ...en bra alternativ tycker jag ..man kladdar å spiller ju alltid när man lagar mat ..speciellt vid panikmatlagning ..hi.hi...å då ska det gå snabbt !

Har funderingar på att fixa lite ovanför spisen  längst bort ..kanske öppna hyllor där ? är inte nöjd med den hängande hyllan  där ...från början hade vi inte tankarna på shabby stilen ..så därför blev det svarta köksmaskiner ..ja.,ja..de får väl hänga med ett tag till....

kram !

10 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Så snyggt och fräscht med den juliga mattan! Visst är det lite retligt att man ändrar stilen efter ett litet tag och ångrar sig. Vi köpte en möbel ca 1/2 år innan jag började göra om vårt hem. Jag hatar denna matgrupp och tycker den är hemsk hahaha. Men får snällt leva med den ett tag till.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Kanonfin matta, tänk att en röd matta gör så mycket för att få julstämmning i köket. Tycker att öppna hyllor skulle bli jättebra i ditt fina kök. Ha en bra fortsättning på veckan.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Tycker att det ser kanon snyggt ut...

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Godkväll i stugan! Så mysigt med julmattan, ser så ombonat ut. Tycker det är fint med lite svarta accessoarer i ditt kök. Och öppna hyllor blir nog kanon fint.

  Ha en fin kväll. Kram P

  SvaraRadera
 5. Hej igen
  Dörren är köpt hos Leksandsdörren. De har en hemsida på nätet, massor med fina dörrar.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 6. Snygg matta.. Jag tycker det svarta är snyggt i ert kök, blir en kontrast..

  Öppna hyllor över spisen kan säkert bli jättesnyggt och bra..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Hej svejs! Era svarta maskiner i köket ger en fin kontrast, snyggt:) Ombonat och fint med mattan,, öppna hyllor är snyggt men vet inte om det är så praktiskt om ni eldar mycket i vedspisen,,,
  Ha det så gott kram Helene

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Här har jag aldrig tittat in tidigare. Läcker matta!!!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 9. Men så fint ni har i köket! Verkligen bra inspiration för mig som bor i ett gammalt 1800-talshus som vi ska renovera!

  SvaraRadera
 10. Snyggt ändå i stilen. Bara för att man har shabby stil behöver ju inte allt vara det. Svart grått och vitt är ju färger som lätt kan förvandlas till något vackert om man sätter ihop dom
  Ha en behaglig dag
  Kram

  SvaraRadera