söndag 14 februari 2010

hjärta


Alla Hjärtans Dag ! Det är en mysig dag ...Jag brukar ge mina nära och kära lite extra omtanke då .En liten present eller något extra gott . Om jag kikar runt här hemma så hittar jag många hjärtan , här har jag hängt ett .Det är något speciellt med hjärtan tycker jag ..de värmer själen på något sätt...Dagens tips ! säg till dina närmaste hur mycket du älskar dem ...det behöver vi få höra ibland . Att fylla det inre stärker ju oss . Nu blev jag visst djup ! hi,hi...Men det är faktiskt sant .
Att bjuda på en liten fika uppskattas alltid ...speciellt på alla hjärtansdag !Igår kväll så blev jag bjuden på nybakade muffins av den lilla tjejen . Hon hade fixat det så gulligt ..Här är kakfatet som jag köpte igår.. kopparna är också nya ..men faten är gamla och de passade perfekt tillsammans. mums !

5 kommentarer:

 1. Fint inlägg. Tycker som du att man måste säga till de kära omkring oftare att man uppskattar dem! Men du är ju en klok kvinna.
  Och det tycker dottern också som bakar muffins!
  Allt gott!
  Hulda

  SvaraRadera
 2. Muffinsen ser rikigt goda ut!!!

  Hoppas att du har haft en underbar dag idag!!

  Kramar Elin

  SvaraRadera
 3. Blev hänvisad av min syster Linda Salomonsson. Vi delar samma inredningsstil ser jag. Mvh//Lee

  SvaraRadera
 4. Hej Mamma!

  Vad kul att du och dina bloggläsare uppskattar min muffins :)
  Munkmuffins med jordgubbssylt i är receptnamnet, du lovade ju skriva det?! ;)

  Puss!

  SvaraRadera
 5. Hej vad roligt att du hittat till min blogg ..jag blir så glad när jag får lite kommentarer..du verkar ha många projekt på gång läser jag . Men så är det alltid .Ja visst är det kul med inredning ..man får bara mer och mer ideer.Hoppas jag kan ge lite tips !så kika gärna in igen .jeanette

  SvaraRadera