lördag 20 februari 2010

snökaos


Här är kudden jag köpte i stan ..den har jag tittat på länge .. tycker den är så söt ! Idag när jag vaknade var det snökaos ..lite tråkiga bilder ..
Var är trappan tro ?? inte en skymt av arrangemanget ...bara snö, snö ..Har skottat iflera timmar nu . Sambon fick ta till traktorn ändå känns det som om det inte räcker till . Ja livet på är underbart...ja det är det faktiskt .


Så här såg det ut här på gården i dag ..Suck ! var ska man lägga all snön nu då ?och mer säger dom att det ska komma...

4 kommentarer:

 1. Hej Jeanette! Ja är det klokt vad snö vi har va??? En tur till vångabacken lockar en sån här ledig dag, härligt med utförsåkning, men det är nog tokmycket folk där idag skulle jag tro, Så blir nog till att sitta inne hela dagen, kan vara rätt mysigt det också, för det finns ju alltid något att pyssla med ju. Har tänkt att sy några kuddar ett bra tag nu, en sån här dag passar det ju perfekt att ta tag i allt sånt som man tänkt göra en annan dag :-)

  Ser att du har en likadan kälke som jag också har, den på trappan i trä, de är väl charmiga? Tänk att barnen förr använde dessa om man jämför med dagens i plast verkar de gamla nästan livsfarliga...Ha det gott. Kraaaam Paula

  SvaraRadera
 2. bara jag igen, vad roligt att du lyckas med att kommentera nu...hihi KRAM P

  SvaraRadera
 3. Mmm, fin mysig kudde med fint budskap, för så är det, hemmet är ljuvligt! Och så passar kudden jättefint med rosorna på soffan! De rosorna har jag också, något blekta. Ja, gubben står på taket och skottar för fullt. Jag målar, vitt.
  Ha det gott!
  Hulda

  SvaraRadera
 4. Vad du är duktig och energisk Jeanette Du hittar alltid så fina saker LL

  SvaraRadera