tisdag 2 februari 2010

skafferi


Jag har ett skafferi som man kan gå in i ...det är gammaldags mysigt ...häromdan så fick jag min skylt som jag beställde från me and alice blogg ..hon har målat den jättefint ...är så nöjd .Nu pryder den dörren . Dörren är målad med griffeltavelfärg ..här kan man klottra lite om man vill. Men det blir mest på tavlan brevid , den fick jag av lillflickan här..de vet vad jag gillar nuförtiden .
Idag har jag fått många goda skratt på jobbet ..mina kollegor är lite dumma ...eller skojiga...de retas lite över att jag bloggar ...det slutade med att de startade en egen blogg som de hade så roligt åt ...och jag också ...jag blir nog snart kallad för shabby också ...men det bjuder jag på ...hi,hi.. Nej nu är det läggdags , får se om man kan komma till jobbet imon ...det är ju snöstorm ute nu . Kram !

2 kommentarer:

 1. Lyckans tjej som har ett riktigt skafferi! Det är ju något som jag bara kan drömma om. Och jag drömmer om en griffeltavla också, mannen har lovat fixa en åt mig, men du vet hur det är, det tar tid... Färgen har jag redan köpt!
  Ja, nu stormar det runt knutarna. Och jag ska ge mig ut med vovven. Undrar hur långt vi kommer?
  Ha det gott!
  Hulda

  SvaraRadera
 2. Hej Jeanette..
  Så läckert med den svart dörren..jätte fint!! Jag har med turen att ha ett stort skafferi..underbart!!!

  Hm..konstigt att det inte går att maila.. pröva igen på coola_elof@hotmail.com , skulle ju bara vilja veta vart du bor o en liten väg bekrivning... Jag åker till Danmark på fredag morgon o är borta resten av helgen så jag förstår om du vill ha det innan dess så jag kör o lämnar det imon..:)

  Kramar Elin

  SvaraRadera