lördag 5 juni 2010

tvättlina


Perfekt väder för att hänga tvätten ute i dag ..här har min sambo fixat till en egenhändigt påhittad torkvinda ..den vanliga i alminium är ju inte så shabby precis och passar dåligt in i miljön här på gården ..denna blev lite lantligt charmig ! här har jag tvättat handdukar med jordgubbar på ...så söta ...visst blir man sugen på det nu ...ha en fortsatt bra dag ...kram !

3 kommentarer:

 1. De där vindorna är ju inte så vackra, hade gärna haft en annan här med men vindan får duga ett tag till..
  Jordgubbar har jag köpt idag :-D Några har jag lagt i en rabarberpaj som skall avnjutas snart :-)

  Fotografyrket har alltid varit en dröm så vem vet ;-) Men lite jobb bredvid kan man ju alltid ta men jag har mycket att lära än, men vill man bliplåtad så är det bara att höra av sig så kommer jag ;-)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Underbar bild! Tänk att en tvätt kan vara så vacker....Kram Therese

  SvaraRadera
 3. Hej Jeanette! Fina handukar, ser så somriga ut. Ja ny torkvinda skulle jag också gärna vilja ha men den vanliga får duga ett tag till :-) det är ju så mycket man vill ha hela tiden. Har kollat ikapp dina inlägg nu, Ohhh så gulligt i ert sovrum med rostyg, jag älskar ju rosor som du vet, hela vårt sovrum är blommigt värre..hiihi. Och söta dottern som tagit studenten, tiden går fort. Om tre år är det vår tur....igen, det är nu 5 resp 6 år sen våra pojkar tog studenten. som sagt tiden går :-)) Ha en toppenfin söndag. KRAM P, ps: jag ska ha lite loppis i sommar i min bod, hoppas du kan komma då :-))ds.

  SvaraRadera