onsdag 26 januari 2011

vårgarderob


Kanske dags att tänka på vårgarderoben snart ..jag har tjuvstartat...fick ett paket på posten idag ...från hennes...det var lite smått och gott ...användbara små toppar...här kan ni se några..




En ljuvlig kant av små rosor runt halsen...jag bara älskar det romantiska ...detta linnet passar till det mesta ..både i och utanpå och innanför ....jag är nöjd med mitt paket denna gången ...



Annars inget nytt...fick en fin komplimang idag ...- du är alltid så pigg å glad ..trevligt bemötande ...det värmer ju ...Igår så tittade jag på programmet ...hitta LYCKAN ...kanske var det någon som såg det ? ganska bra faktiskt ...psykologen där menade att vi inte skulle fokusera så mycket på positivt tänkande ...det ger bara tvärtom effekt ..kanske ligger det lite i det ...vi skulle sluta tänka så mycket på oss själva och vårt jag och hur vi mår ...tänkvärt att få höra det ...Men just nu har jag inga sådana problem ...jag är LYCKLIG ! det är bara ljusare tider jag väntar på ...oj ! vad mycket det blev ...KRAM !

9 kommentarer:

  1. Vilket härligt positivt inlägg!
    Det behövde jag idag. Tack!
    Ha en fortsatt fin dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jeg blir alltid så himla glad når jeg kommer innom bloggen din. Det er godt å ha deg og bloggen din. Takk for inspirasjon.

    Klem :O)

    SvaraRadera
  3. Hej rara du, jag missade gårdagens program, tänkte sett det för Mia Törnblom var med, får se reprisen istället. Helt rätt...livet är inte bara lyckligt hela tiden, det går upp och ner, så är det för alla. Därför får man passa på att njuta lite extra de dagar det är på topp...Och som du säger, bara solen skiner blir man genast lite gladare. Finfina kläder från H&M där hittar jag alltid massor. Ha en fin kväll. Kraaaam Paula

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Missade det programmet igår. Livet är lite som en berg och dalbana. Jag tror att vi måste ha lite av båda, för att uppskatta när livet är som allra bäst.

    Vilka sött linne. Gillar också de romantiska kläderna. Ha en fin fortsättning på veckan.

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  5. Så sanna ord Jeanette..Ibalnd behöver man bara tänka efter o stanna upp o se allt underbart man har runt omkring sig...Tack för påminnelsen!!

    Ljuvligt med lite nya vårkläder..Jag letar just nu bikini o sandaler, hm..En tahilandresa väntar om 1,5 månad.. O vet du vad?!
    Då ska jag stanna upp o njuta o bara vara med min familj!!!

    Varmaste Kramarna Elin

    SvaraRadera
  6. Hej igen!
    Måste bara passa på att fråga hur du/de kom fram till att du hade ett läckage efter ryggmärgsprovet?
    Ha det bra!
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Hejhej!
    Har kom det 3dm sno igar kvall. Typiskt. Det vaxlar fran 6 plusgrader och sol till snokaos. Galet! Hoppas allt ar bra!
    Puss o Kram, Manda

    SvaraRadera
  8. Oj det programmet har jag helt missat, får nog kolla på reprisen...
    Vilken härlig vårgarderob du visar, visst längtar man efter våren och värme, idag har solen varit framme så sköönt...
    Ha de så gott kram Helene

    SvaraRadera
  9. Hej och Tack för titten inne hos mig!
    Visst vill man ha lite vårkläder nu... Ska faktiskt se om jag kan hitta något idag. Men det blir väl som vanligt... Man står där i provhytten och önskar att man var ungefär hälften av sin vikt... :))
    Kram
    Marie

    SvaraRadera