måndag 28 februari 2011

inrednings bok


Måndag igen ..i brevlådan låg ett spännande paket ..min inredningbok som jag beställt på adlibris, alltid lika kul att öppna paket ....här var endel bra förslag att ta vara på ...Tips och ideer ...bara att bläddra på...Den lilla emaljkannan från loppisen har fått en murgröna i sig ....att ha fina inredningsböcker framme ger inspiration ...synd bara att omslaget är så färglatt ..jag som vill ha vitt...

Hoppas jag blir lite inspirerad nu ...vill börja att fixa igen och få nya krafter ,,har varit lugnt på inredningsfronten ett tag nu ..men lite målningsprojekt är ju påbörjade ...KRAM ! SES SNART IGEN ...

8 kommentarer:

 1. Mysigt med en ny bok att bläddra i och få inspiration!

  Ha en fin kväll!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Visst får man inspiration av böcker och tidningar! Så kul att bläddra i lite nytt:)

  Du är nog snart igång ordentligt med penseln och orken kommer:) Positivt tänkande får vi försöka med, fast det är inte så lätt när det är kallt, snöigt och mörkt;)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Alltid kul med paket i brevlådan:)

  Inredningsböcker är fina att ha framme! Som en del i inredningen.
  Vill oxå ha vitt, du får väl ha den uppslagen med nån vit bild;)

  Hoppas du får mycket inspiration!
  Kram C

  SvaraRadera
 4. Nya böcker med inspiration är aldrig fel.. Jag beställde ju med böcker fast de handlar om fotografering och fotoredigering..

  Ha nu en fin tisdag..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Mmm...Kikade på den boken jag med, sedan blev jag avbruten i mitt beställande o har sedan inte blivit färdig till det, kanske nu?! Tihi...

  Ja, bellis kom idag, kommer danska sådana imon o massa annat fint.. Vita pärslhyacinter, tulpaner på lök, ljuva ranunklar o annat..mm...Jag älskar Våren!! :)

  I Slutet av Mars öppnar vi upp på Plantskolan..Hoppas att du kan hålla dig, så mycket fint som har ramlat in, jag packar upp o packar upp..Underbart!!

  Varma Kramar Elin

  SvaraRadera
 6. Mmm va mysigt med en alldeles ny bok ... och med inredningsideér dessutom :)

  Hoppas du hittar lite energi, men det verkar ju så eftersom tydligen målarpenseln har fått börja jobba :)

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 7. Det där verkade vara en mysig bok! Tänkte jag och gick därefter in på adlibris och beställde den! Så nu väntar jag...Tack för tipset!
  Hulda

  SvaraRadera
 8. Tassar in och lämnar en liten hälsning!fin blogg du har ♥ Ha en fin vecka ♥
  kramiz Jessica

  SvaraRadera