söndag 21 februari 2010


Vi har en kakelugn i sovrummet ..men vi eldar inte i den . Den står som ett smycke bara...vet ej om det går bara vi har aldrig provat . Vi har en till i vårt vardagsrum, den har vi eldat i hela vintern .. jättemysigt ! men häromdan så hade vi en murare här och han dömde ut den så nu blir det en helrenovering av den också ..men eftersom vi ska fixa rummet nu ivår så tar vi väl det samtidigt . Jag vill absolut inte gå misste om den värmekällan . Jag fryser ju jämt ...



När jag var i stan i veckan så sprang jag på en mysigt lantlig skjorta tunika..så här ser den ut .Den är lite vårlig men jag har använt den ändå kunde inte bara vänta..Idag blir en fixardag inne , ska sätta upp min tallrikshylla som jag målat precis ...jag visar er den när den kommit på sin plats ..Kram på er ni som kikar in till mig !

2 kommentarer:

  1. Hej hej, Jag håller med, nu kan det väl ändå få vara nog med snö, lär ju ta tid innan den försvinner också...

    Ohhh ni har kakelugnar, lyllo er, det är en dröm för mig, vi funderar på att sätta in en kamin i hallen ner, just för värmens skull, vårt hus är så kallt brrrr om vintrarna (stenhus) Men en kakelugn skulle jag inte tacka nej till, de är ju så vackra. Snygg tunika och skarfsen till, helt perfekt! Ha en fin söndagseftermiddag nu, de är de bästa när man bara kan gå runt och greja lite, mysigt!
    Kraaaam P

    SvaraRadera
  2. Så mysigt med kakelugnar..synd att ni inte kan elda i dem..Men det låter som att det blir ändring på det..tihi...
    Här hemma har vi 2 kaminer..så underbart..både med värmen o med myset det blir..:)

    Ja du snö har vi så det räcker nu tycker jag..usch..Várt håller våren hus??

    Hoppas att du har fått en bra start på veckan!!

    Kramar Elin

    SvaraRadera