måndag 26 juli 2010

dörr


Jag hittade en skavd dörr uppe på loftet ..tankarna gick iväg vad kan man ha den till då ? jag tog in den och provade och här står den nu mot en vägg på kontoret.


En krans som pryder sin plats ...


Så här ser det ut på dörren ....lite roligt tycker jag .

5 kommentarer:

 1. Så fint Jeanette!! Även här hemma husar en dörr som dekoration, o jag bara älskar den!!!
  Lika mycket som jag älskar din..tihi...

  Hoppas att du förtod min förklaring på stockrosorna?! Där emot såg jag att det finns en röd som blommar på plantskolan nu..
  Hm..har blivit något knas med etiketterna på de där plantorna..Jag köpte 3vita o fick minsan 3 vinröda, den som stod kvar i bänken hade svart etikett o röda blommor..jaja..de där holländarna har nog rört ihop det lite grann...:)

  Varma Kramar Elin

  SvaraRadera
 2. Ja du min dörr hittade jag på svärföräldrarnas loge..lycka... Grtis är gott heter det ju..tihi...

  Ja stockrosorna kan sedan fröså sig..vilken tur att du fick tag i några i alla fall...Hoppas att det blir bra o att era ideer tar fart..visst är det skönt när karlarna är med på valsen?! tihi..

  Varma Kramar Elin

  SvaraRadera
 3. Oooh, du gör så fint med allt!! Önskar att jag kunde... men en del är så bra på det här med piffa och puffa. Och en del, läs jag, vill mer än jag kan... buhuu...
  Hulda

  SvaraRadera
 4. Vilken tur du har som hittade en sådan fin dörr, den är ett fint inredningsinslag. Skulle själv vilja ha en i vardagsrummet också..Får se om jag hittar någon.
  'Kram Anneli

  SvaraRadera
 5. Vilken fin dörr du har hittat bara så fin.Gullig krans har du gjort.Önskar dej en skön kväll.Kram Rita ♥

  SvaraRadera