onsdag 7 juli 2010

krukor


I helgen så tog jag en tur till ekohallen ...skulle inhandla lite grejer till stora tjejen som just flyttat .. Då hittade jag dessa underbara krukorna kunde inte låta bli att köpa dom . De ska nog stå i vardagsrummet i ett av fönstren ,,har satt dit dom provisoriskt bara nu .. Det ska upp gardiner också ...får se vad det blir.

Jag föll direkt för dessa krukorna ...rosmönstret är ljuvligt !

5 kommentarer:

 1. Så söta.. De såg inte jag när jag var där igår.. Fast jag kollade ju inte så noga land krukorna, kanske tur det.. Skall ju till Ullared nästa vecka så man kanske hittar ngt där..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Nei men så fine krukker! Jeg jobber i barnehage og når vi er ute å går tur så ser jeg inn i et vindu som har nesten slike krukker. Jeg har tittet på disse krukkene i nå i over to år. Og ønsker meg virkelig slike. Kan jeg få spør hvilen leverandør de kommer fra?
  ( må ha slike)

  Kanskje jeg er heldig å finner slike når jeg reiser til Sverige om to dager:)

  SvaraRadera
 3. Jättefina krukor..
  Ha en underbar sommar du goa fröken.
  Kram från Alice

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Ja hihii tänk vad snopen du hade blivit om du kommit hit och ingen var hemma :-) Men du ska veta jag har rensat de sista dagarna här hemma..oj oj oj vad saker man sparar på...så snart får jag öppna upp dörrarna till boden för lite loppis, får nästan inte plats en pinal till där inne, inte klokt egentligen...hihihi...

  Söta roskrukor, ekohallen var länge sedan jag besökte nu. Och stort GRATTIS i efterskott på födelsedagen!! Tänk vad unga vi ändå är :-))Läste att din äldsta flyttat hemifrån, ja det känns men man vänjer sig illa kvickt att kunna göra lite som man vill och slippa plocka, sen är det så mysigt när de kommer hem och hälsar på, allt har sin tid, men visst gick det fort, som du skrev...poff sa det bara :-) Stor kram P

  SvaraRadera
 5. Krukor precis i min smak! Ljuvliga! Och vardagsrummet ser härligt lugnt ut med de vita möblerna!!
  Hulda

  SvaraRadera