torsdag 13 oktober 2011

plåtkanna

En rostig plåtkanna .står just nu på verandan ...hittade den på en loppis i somras ....
Att få ge presenter till nära å kära är kul..speciellt om det är fina paket ...detta gav jag till min stora tjej ...en liten överraskning från stockholm ...vad det är i det ? hm...en hemlis ....

Men det som du ger till andra får du oftast tillbaka ...vi är nog rätt lika tjejen å jag ..hon tänker på mig och jag tänker alltid på henne när jag är i väg ..... tänk ! hur man påverkar sina barn ...de gör ju som vi vuxna .....så visst är det bra med en go grund i barnens uppväxt ....KRAM !

4 kommentarer:

 1. Bara så himla fin kanna.Gulligt paket.Ja paket är aldrig fel.Så är mina änglar också att mamma ska vi handla till och jag till dom....Önskar dej en skön höst torsdag,Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig färg kannan hade och vilket fint paket!! Va söta ni är mot varandra, men de är ju så kul att ge bort. Jätte fin blgg!
  Ha en bra dag! /Michaela

  SvaraRadera
 3. Tänk att jag älskar att ge presenter. Det är inte alls lika viktigt att få. jag brukar använda tidningspapper och spetsar. En gång blev det mindre lyckat. Jag hade slagit in en ljus duk och gissa om jag blev ledsen när trycksvärtan hade färgat av sig på duken.
  Ha en fin dag

  SvaraRadera
 4. Man blir ju lite nyfiken på vad det fina paketet innehåller..
  Presenter till barnen blir det när jag med är iväg, kul att ge bort =)

  Vad jag är för färg? Hmmmm... Jag kunde faktiskt inte sätta mig i någon speciell utan kände att jag var lite av varje..

  Ha nu en fin fredag..

  Kram Mia

  SvaraRadera