söndag 2 oktober 2011

pumpor

I dag så kör jag faktiskt två inlägg ...och det är en repris på fröken knopps inlägg häromdagen ...ja, jag har härmat .men det får man väl lov att göra . hi, hi..bloggen ska ju inspirera andra ..och det gjorde den med mig ..nu ville dottern min se brickan med pumpor som jag gjort ...såå varsegod ! en liten vit stockros som stilleben ...
Så här ser det ut på bordet just nu .jag har satt lite grenar i mjölkkannan också ...duken ska vara skrynklig om nu någon undrar.

Inget särskilt på schemat idag ..bara lite pyssel som ni såg här ..och så lite fika ute ..samt ett besök hos lilla fröken knopp ...alltid lika leende ...KRAM !

5 kommentarer:

 1. Så fin bricka!
  Ja men såklart man måste få låna ideer av varann, det är ju så kul att få tips o inspiration!

  Det är så gott med egna knallgula ägg!
  Hade jag orkat/hunnit med hade jag gärna odlat o fått fram mer eget här hemma!

  Trevlig kväll!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 2. Fint med höstmys!
  Det är ju lite därför man kollar andras bloggar..för att bli inspirerad;)

  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  Fint du har gjort på brickan! Klart man får ta ideer från andra bloggar. Det är ju det som är kul när man får lite tips och vips så blir det något eget av det ändå.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Hej.. Så mysigt det blev med brickan :) Inspiration, tips & idéer är ju det man får av alla andra fina bloggar. Å det e ju härligt att man kan dela med sig av sina idéer till varandra, eller hur?! Kram Tilda

  SvaraRadera
 5. Hejsan! jätte mysigt arrangerat på brickan! hösten är en mysig tid! fin blogg ;) kramiz Jessica

  SvaraRadera