söndag 21 november 2010

klännig


En av mina favorit klänningar just nu ..är denna blommiga i från Lindex...var lite tveksam när jag köpte den ..men nu så åker den på rätt ofta ...eftersom den är så blommig så kan den ju vara rättså ögonifallande...men med en liten kofta över så känner jag mig lite lagom fin ...tycker om kvinnliga romantiska kläder ...att hitta sin egen stil är ju viktigt ...
Mina kängor som jag köpte förra året har varit användbara ...passar till det mesta...hoppas de håller denna säsongen också ...lite gammaldags stuk över dom ...så de är perfekta till den romantiska lantliga stilen ...Idag så ska jag pyssla lite med mina adventsgrejer här...det är så kul att få gå inne och fixa med detta...det är allra bästa tiden nu innan jul med alla förberedelser...så alla ni som kikar in ..ha en bra dag! KRAM !

8 kommentarer:

 1. Godmorgon!

  Jag håller med dig, man vill ju abslout hitta sin egen stil. Tycker klänning var så där lagom romantisk och tuff samtidigt med kängorna till! Det är roligt att känna sig lite kvinnligt klädd.

  Lycka till med adventspysslet!!

  Kram mariette

  SvaraRadera
 2. Åhh Mysigt med adventspyssel... Vi sitter redo inför inför en förmiddag i skogen, massor av ris o granar ska få följa med hem..O ikväll ska minsan stjärnrna i fönsten få komma upp..
  Japp nästa vecka är det för mycket jobb på schemat för att hinna emd det!!

  Hoppas att du får en härlig dag!!
  Kramar Elin

  SvaraRadera
 3. Ha en mysig söndag trots regn och rusk! Vi hade en bra dag i kostaoutlet igår. Du hade säkert gillat det också. Ses i mon Anette

  SvaraRadera
 4. jätte fin klänning hoppas allt är bra med dej vi va i skogen i går och plockade massa mossa granar,blåbärsris och kottar får vi se vad det blir av det ha en bra vecka många kramar Mia

  SvaraRadera
 5. Men du så fin klänning oh kängorna sen då!! Förstår att det blivit favvisar! Och så använder och använder man de och blir lite ledsen när man inser att det inte går att ha de mer utan att bli betraktad som rag lady!
  Och tänk att en vanlig krans kan bli så tjusig med lite vit färg! Att inte jag kom på det! Men, men, jag vet, du är så fyndig!
  Hulda

  SvaraRadera
 6. Den klänningen känns som att det är du, så fin..

  Adventspyssel lär det bli i veckan här nu, hoppas vi får upp fönsterfodret och fönsterbänkarna med denna veckan så man kan göra snyggt.. Irriterande att det snart gått 8 veckor sedan de satte in fönstrena men inte gjort klart inne..

  Ha nu en fin start på veckan..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Men fiiin klänningen var då !! det finns ju såå många söta klänningar nuför tiden och blommigt.... me lajk :)

  Ha en fin start på veckan nu och inte vilken vecka som helst utan veckan-innan-första-advent mmmmmm .....

  Kram Jessica !

  SvaraRadera
 8. Hej Jeanette! Jättefin klänning med rosor på. Jag tycker det är snyggt att blanda tufft och romantiskt, får liksom inte bli för mycket av varken det ena eller det andra för att jag ska trivas. Jag har inhandlat kängor nyligen som liknar de du visar, när vi ses nästa gång får vi ha dem på och våra vita jackor till...fniss!! Ha en mysig måndagskväll. Kraaam P

  SvaraRadera