fredag 12 november 2010

lite plock


Härliga fredag ! äntligen här ...den bästa kvällen på hela veckan...lite småplock på min komod..även här lite murgröna ...den var utdöende så jag tog tillvara de sissta stängerna ...i går kväll så var jag ju på julkväll ...det blev en mysig kväll med glögg hos fröken knopp,, på hörnsjöns plantskola...det fanns mycket fint som jag ville ha ..men lite i taget såå...kanske visar jag lite fynd från igår nästa gång...nu ska jag ta på mig myskläderna och tända lite ljus i mörkret ...KRAM !

3 kommentarer:

 1. Godkväll!

  Tack du fina för en jätterar hälsning!

  Du ska köpa Allas nästa vecka, då kommer reportaget, bilden jag visade var ett smakprov från längst bak i tidningen som visade att jag är med i nästa nummer.

  Hoppas du har en mysig kväll med något gott och lite tända ljus!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 2. Hej hopp Jeanette! Javisst var det mysigt med lite glöggkväll hos lilla fröken knopp :-) Hittade du något mer fint sen? Jag var så nöjd med mina inköp, man hittar alltid något med sig hem därifrån, hon har så mycket fint. väldigt snygg jacka du hade också...hihiii... Ha nu en trevlig fredagskväll, snart börjar idol :-)) Kram kram Paula

  SvaraRadera
 3. Och jag som missade Hörnsjöns julkväll :-( Men får ta mig dit en dag nu efteråt istället och kika på vad som kommit in där..

  Hoppas din fredag har varit bra och att resten av helgen blir det med..

  Kram Mia

  SvaraRadera