söndag 26 december 2010

en gren inne


Annandagen är också en härlig dag ...kaffe, pyjamas, lite musik å mys på morgonen...skönt att bara vara ...en liten gren har fått komma in i korgen som också blivit pyntad , vita trähjärtan blev lite sött häri ..en påse med ljus som jag fått av min vännina har jag också lagt här..i vardagsrummet går ju allt i vitt...i bakgrunden vårt skåp som inhandlades för ett tag sedan ...ett av mina favoriter...i dag blir det lugnt ...kanske så tar vi en tur till någon antikhandlare , vi är ute efter en gammal spegel till vårt spa ..det är snart färdigt nu ..ska visa er lite bilder så småningom...nej ! nu måste jag ut och hjälpa mannen med att klyva lite ved så jag kan elda i veckan , annars fryser jag ihjäl...kram på er alla....

4 kommentarer:

 1. Fint det blev i korgen med ditt arrangemang, snart ska julsakerna bort igen och man får hitta på nya saker att pynta med, grenar passar ju året runt och är billigt också.
  Önskar dig en fortsatt skön jul så här i sluttampen.
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Fint med grenen och ljusen i korgen.. Man behöver inte inhandla dyra saker för att få det fint..

  Hoppas du har det varmt och gott nu då efter vedklyvning..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Gulligt liten korg minsann ... Jaa veden e ett rysligt bestyr, men lite avkopplande oxå tycker jag :)))

  Ha det gott, Kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Så härligt fint och naturligt, som vanligt! Vi behöver bara bära in veden, vi köpte färdigt. Och bäst det, för flera år sen skulle jag hugga ved och högg mig i benet!
  Ha det gott!
  Hulda

  SvaraRadera