måndag 27 december 2010

lite plock


Jobbdags igen ! idag har jag varit och jobbat ...en lugn och stillsam dag på förskolan ...julledigheten tar snabbt slut ...jag har ju varit ledig ett antal dagar nu i höst ...så dagarna var slut ...men det är skönt att komma ut trots allt ..i morgon är jag dock ledig ...dåå ! ska min lilla tjej komma hem från USA...fick precis ett samtal då hon var lite orolig över vädret det är nämligen snöoväder där också ...i NEW YORK hade det kommit 65cm snö ...men vi hoppas på det bästa att det går att ta sig hem ...ska bli kuul ! vi har inte setts på ett halvår ..På min veranda har jag lite plock på bordet ..de gamla hederliga svamparna tycker jag är söta ..påminner om barndomen..ha en skön kvälla ...kram på er alla som kikar in ...

5 kommentarer:

 1. ååå så roligt att din flicka kommer hem, man längtar såå när man inte har dom i närheten. Kram på dig/INgela.

  SvaraRadera
 2. Såg just på tv-n om all snö i New York och hoppas att du får hem din flicka, det är gott att få ha sina barn nära och krama om dem.
  Ha det riktigt fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Jaa du en julhelg som ligger som denna e snart över, tur att man njutit i flera adventsveckor innan ....

  Va myyysigt att få hem din dotter då :))) Hoppas ni får en härlig tid när hon är hemma.

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Hoppas hon kan ta sig hem nu då så ni kan träffas snart..

  Jag har inte haft något ledigt mer än mina lediga dagar som är på schemat, jobbar nu två nätter och sedan jobbar jag nyårshelgen, men det funka :-)

  Ha nu en fin ledig dag..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Hei og god morgen.
  Ja det er vel mange som tar fritt nå i julen. Jeg avspaserer selv fra jobben min i barnehagen
  11 herlige fridager som ikke bare skal brukes til tv titting og å ete godteri. Jeg har begynt å male kjøkkenstoler og bord. Noe som skulle vært gjort i sommer men som jeg ikke fikk tid til. Det er godt å få gjort slike ting slik at man slipper å gjøre det når hverdagen starter igjen.
  Jeg må takke for all inspirasjon du har gitt meg dette året. Jeg er stadig innom og jeg elsker hvert eneste innlegg du skriver. TAKK:)

  Varm romjulsklem fra Elin:)

  SvaraRadera