fredag 10 december 2010

jul på gården


Här kommer lite bilder från vår gård ....små arrangemang lite här och där är kul...en vanlig halmkrans och ett rutigt band funkar också...zink baljan får hänga med även i vinter ...Idag så är jag hemma är lite krasslig...skönt att vara hemma och vila ..ett roligt inslag på julkalendern i morse var de utbrända förskollärarna på hotellet ..hoppas det inte blir så i framtiden ..hi.hi..men det ligger allt lite i det ...
Nu har skidorna bytt plats, de står nu vid lilla ingången.En gran utan lysen kan också vara juligt !


Trädgårdsbordet ute...det kan se fint ut även på vintern med lite lyktor ocg granris...det funkar alltid ...ha en härlig fredag ! kram .

5 kommentarer:

 1. Krya på dej fröken.
  Kram från Sara och Alice

  SvaraRadera
 2. Alltid lika fint hos dig, både inne och ute..
  Så vackert nu med all snö med.. Kan tänka mig att hästarna gör sin rätt i snön med, julig bild utanför fönstret hos er var dag nu..

  Krya på dig och ta det lugnt..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Jättefint med jul ute, många mysiga platser i din trädgård :) krya på dej inför helgen och som sagt, ta det lugnt med jobbet.... det är ingen som vill ha en fröken som inte mår bra.

  Kramar om och önskar en härlig helg !!
  ha det fint Jessica

  SvaraRadera
 4. Nu har jag kommit på en riktig bra ursäkt för att jag inte pyntar så mycket ute, fast jag vill ju ha det fint. Det är för att det syns inte under sjuttio cm snö! Bra va!? Men en grankrans åker snart upp på ytterdörren iaf...
  Hulda

  SvaraRadera
 5. Hej Jeanette!! Hoppas Du är bättre!! Som vanligt har Du gjort såå fiina arrangemang. Ja dom där Förskollärarna fnissade man åt. Men vem vet. Vi kanske också hamnar på vilohem. Ha nu en riktigt god tredje adventshelg. Kram Förskolläraren på Sörgården!!

  SvaraRadera