lördag 1 maj 2010

gammal trälåda


Å! så var det helg igen ..det betyder arbete , arbete här hemma .. i dag blir det golvläggning i vardagsrummet ..visst är det kul men oj vad stökigt det är överallt när man renoverar..
På vår veranda har jag satt en gammal trälåda som jag hittade i veckan , den innehåller en hel sats med tomma termosflaskor ..vad man nu ska ha dom till ? men jag gillade lådan och innehållet direkt .. När jag kom hem så bara tittade alla konstigt på mig , typ som om jag inte var riktigt klok ..men jag blev nöjd med resultatet .. de andra också till slut ..de vet att med de rätta glasögonen så kan det mesta bli vackert på sin rätta plats.
kanske ska den stå här ? vi får se ..ha en trevlig helg !

5 kommentarer:

 1. Hej på dej!
  En sån bitsockerlåda har vi oxå, bara älskar den. Alice har sina leksaker i den, eller en del av dom:)
  Ha en bra helg så syns vi.
  Kram Sara och Alice

  SvaraRadera
 2. Vilken fin trälåda och häftigt med termosflaskorna.. Bara man får in saker i rätt miljö så blir det mesta ganska snyggt.. Gäller bara att man kan "se" det innan..

  Hoppas din helg är bra trots en massa jobb..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Underbar låda du hittat Jeanette! Och de där gamla termosflaskorna i grupp sådär gillar jag också, blir nästan som fattimanssilver ljustakar, supersnyggt!!!!

  Det där med att få konstiga blickar av familjen gällande saker man släpar hem är jag van vid, men de vänjer sig till slut...hihii för de har ju liksom inget val. T här hemma bara suckar nuförtiden, han vet hurdan jag vid det här laget :-) Andras skrot är mina skatter...Ha en finfin kväll. Kraaaam Paula

  SvaraRadera
 4. Jag håller också på sådär...saker flyttar runt och hittar till slut sin rätta plats.Har nog mest loppisprylar vid kolonin.En gång kom jag hem med en rostig lykta...botten vittrade nästan sönder i händerna ,men charmig var den! ;)
  Ha en skön söndag! kram *piah*

  SvaraRadera
 5. Vilklen fin gammal låda HUr hinner du bara med allt Det måste vara mer än 24 timmar på ditt dygn Från Laila

  SvaraRadera