söndag 16 maj 2010

loppisfynd


Lite loppis fynd ifrån igår ...Gud ! vad folk det var , alla verkar vara ute efter samma saker också ...Här gällde det att ha vassa armbågar om man ville fram ...men man kan ju bara vara på ett ställe åt gången ..jag började med smågrejerna eftersom vi inte tog något släp med oss..vilket var tur för jag fick nästan hjärnsläpp av allt folket ..kunna tänka klart var inte att tänka på ..man vill ju inte göra panikköp...så det blev bara lite plock ..som ni kan se här .. en tom plåtburk , liten burk med lock i fattigmanssilver och en ljusstake i det också....Att sätta lite färska blommor i burken blev en fin kontrast...Jag som alltid letar efter rosa rosenkoppar...i går så inhandlade jag mig blåa koppar..de var helt oanvända och låg i en liten låda ...kunde inte motstå dem .......BEHÖVER du verkligen fler koppar då ? var min sambos fråga ...JA..vi ska ju duka i temat shabby chic nu till studenten sa jag ...jag har en del udda koppar på loftet , som ska få komma fram ...jag har lite planer...får se om de blir bra ....ja,ja...

4 kommentarer:

 1. Så mycket fina fynd Jeanette!!!

  Ja du de där stora loppisarna jäller det verkligen att vässa armbågarna..puhh.. Tyvär stod det jobb på mitt schema igår o inte loppis..Men men..:)

  Varmaste kramarna Elin

  SvaraRadera
 2. Hej Jeanette!! Jag hörde av Helen att Du varit i Näsum. Vilka fina fynd!! Jobbedag i morgon. Så nu gäller det att njuta av lediga söndagen. Ha en skööön dag. Ses i mon Anette

  SvaraRadera
 3. Fina fynd! Och gubben din måste du uppfostra bättre; behöver? är ju inte ett ord vi damer vill höra... hihi... men du fick ju de med dig iaf!
  Hulda

  SvaraRadera
 4. åhh vad jag ångrar att jag inte tog mig tid att dra till Näsum ändå :-( Men hoppas få tid till andra loppisar i sommar.. Hör du talas om loppisar här i närheten så hojta gärna :-)

  Ha nu en bra kväll och en härlig start på nya veckan..

  Kram Mia

  SvaraRadera