lördag 8 maj 2010

loppisfynd


Idag så har jag nog haft min turdag ..steg upp kl. 8 ,. åkte på en lokal loppis..och bara hittade denna bänken som visade sig ha en bra förvaringslåda. Jag slog till direkt ingen betänketid alls..vilket var bra för alla som gick förbi ville haft den ..den var klädd med ett blårutigt tyg ...jag tog bort det och vilken överaskning därunder ett oblekt typ lintyg..kunde inte varit bättre..nu kan den användas direkt ..kanske till förvaring utav tidningarna lantliv , för det har blivit ett antal sådana nu .Så småningom så kommer det kanske dit en schablon .. ska kolla på panduros hemsida. Jag och min dotter var ute och övningskörde sedan , vi tittade in på flera loppisar i närområdet ..det blev många fynd som jag kommer att visa någon annan dag ...jag har varit så nöjd så ungarna undrade vad det var med mig ? jag blev alldeldes upprymd ! tänk så tokig man kan bli utav lite gamla grejer ..allt känns som skatter och man blir överlycklig ..får nog snart starta en egen loppis i längan allt får inte plats annars ..hi,hi.. En liten planta med Rosmarin köpte jag också ..ska plantera det i krukan som den står i , också ett fynd 10kr..då blir man extra glad! Men det får bli i mon så kallt idag ..

En rostig gammal kanna..det står växtolja på etiketten ...vet ej vad de haft i den ..men jag tyckte den var lite charmig..den för väl stå ute , vet inte riktigt ännu ..men samlar på mig grejer och plötsligt har jag nytta utav dom..kram !

3 kommentarer:

 1. Oj så fin!! Vilken loppis hamnade du då på??
  Själv har jag varit på auktion idag..o oj så mycket grejor som inhandlades..gick inte att stänga bakluckan när jag körde hem..Hm.. Men även jag var lika lycklig som du när jag kom hem med alla mina fynd! :)

  Hoppas att du får en härlig lördagkväll!!
  Kramar Elin

  SvaraRadera
 2. HEJ ..FRÖKEN KNOPP ! Jag hamnade på sussekullens loppis , där var endel små grejer..kanske inte så stor men tillräckligt för att hitta något ...sedan körde Amanda och jag en tur till små loppisar som hade skyltar vid vägen ..hon övningskörde ..vi stannade och kikade in på flera ställen ..endel bra andra dåliga ..det beror ju på vad man är ute efter ..men jag hade lite med mig hem ..du har varit på auktion och gjort fynd , ska bli spännande att se ..natti,natti ..jeanette

  SvaraRadera