torsdag 13 maj 2010

kvistar i kruka


Å ! Så var det helg igen sköönt ! men värmen saknas , det har inte varit många soldagar denna våren ...för att få lite vårkänsla så har jag tagit in några kvistar ..tror att det är vide ..vet ej säkert .. men de är dekorativa ändå . Man behöver inte alltid köpa blommor ..finns ju gratis i naturen ..
Jag satte kvistarna på vår köksö i köket ...passade bra där .. önskar er en trevlig helg alla ni som tar er tid och kikar in till mig ... I dag blir det fortsatt golvläggning här ..men snart så är vi klara ..men det sliter att renovera , det var jobbigare än vi trodde ..alla snea balkar m.m. men det går ju att fixa till med lite tålamod ...ja sa ju igår att man inte skulle stressa på i lvet ..det är sant ..men vi har haft soffan i köket ett bra tag nu ..vill ha lite ordning snart ..kram !

4 kommentarer:

 1. Du har förmågan att göra det fint! Jag tror att du måste komma hem till mig och fixa till. En sån där emaljhink skulle inte var dum hos mig heller!
  Ha en skön helg, trots skitväder...
  Hulda

  SvaraRadera
 2. Fint med kvistar inomhus, så vitt och fint i ditt kök, gillar den svart vita tapeten på snedväggen. Letar efter något som skulle passa in i dotterns fondvägg. Var har du köpt den?Visst tar det tid att renovera...och så blir det så uppställt i hela huset, men samtidigt är det så kul för man ser framför sig hur det kommer att bli, målet vill säga :-) lättare att stå ut då. Men ibland får det ta lite tid eller hur? Vi sätter in nya fönster i vårt hus nu och det ser ut som en tromb farti fram i hela huset..ha ha, 2 fönster kvar, får se om vi hinner i helgen. Kram kram Paula

  SvaraRadera
 3. jag igen, slant visst lite på tagenterna. Jag menar så klart farit fram och inte "farti" ...ha ha vad det nu betyder??

  SvaraRadera
 4. HEJ Paula.. tror att tapeten är en borås tapet ..köpte den för ett år sedan i jämshögs måleri ..det är exotiska frukter på den ..lite för modern för köket egentligen men då fanns inga tankar på shabby chic ..hoppas du hittar någon fin du också ..det finns ju massor att välja på ..tänkte visa en från min dotters rum någon dag ..så får du mer tips ! ja,det är jobbigt att byta fönster ..jag vet ..kram jeanette.

  SvaraRadera