söndag 29 augusti 2010

blommigt fat


Har allt lite idee " torka just nu ...i dag så har det varit loppisdag ...jag och några tjejer har haft loppis i vår lilla by ...det blev över förväntan ..oj ! vad mycket folk som kom ...det blev allt lite försäljning utav grejerna som vi haft med ..trots att det mesta inte var shabby prylar ...men det är ju tur att vi alla tänker och tycker om olika saker ...jag känner mig nöjd i alla fall ...jag gjorde endel inköp också som jag är nöjd med ...har varit en bra dag ! En sak till som är positivt jag har lärt känna lite nya människor , alltid kul med nya bekantskaper ...Nu blir det till att packa upp lite av det som inte såldes ...men det mesta åker nog till återbruksboden i mon ...Här ovan är ett fat som jag köpte härförleden , samma som krukorna jag köpt innan ...rättså sött ! KRAM !5 kommentarer:

 1. Hej på dig!
  Tack för en jättetrevlig dag och kul att du tyckte det var roligt.
  Kanske får göra om det igen..
  Jättegulligt fat. Syns imorgon.
  Kram Sara och Alice

  SvaraRadera
 2. Så fint och ljuvligtoch fridfullt du har det i vardagsrummet. Och visst är det rofyllt med vita lätta möbler.
  Hulda

  SvaraRadera
 3. Tjena Sara...tack själv ...ja det var kul idag ...kanske blir det fler gånger ...roligt att skratta och ha kul tillsammans det är halva nöjet ...en stor kram till både dig och Alice ...jeanette

  SvaraRadera
 4. Tack själv Jeanette för en härlig dag..O lite klirr i kassan är ju aldrig fel..:)

  Imon blir det allt en sväng till återbruksboden även för mig o lämna några kartonger..

  Hoppas att du visar var du placerat de nya grejorna så jag får se att de trivs bra..tihi...

  Varma Kramar Elin

  SvaraRadera
 5. Vilket fint fat du köpt..jag älskar rosenprylar..så de får följa med hem om jag hittar några på loppisar. Önskar jag hittat en sånt fint fat.
  Trevlig kväll..
  Kram Anneli

  SvaraRadera